Email Poliuretanic

Email E120

Email poliuretanic in doi componenti, cu luciu marit. pe baza de rasina acrilica si intaritor izocianat alifatic Pelicula de vopsea este dura, dar in acelasi timp flexibila, cu rezistenta buna la factorii de mediu, respectiv rezistenta medie la solventi si petrol. De asemenea produsele din seria 120 prezinta aderenta buna la suprafete metalice precum si la suprafete zincate si de aluminiu (sendzimir)
Fisa tehnica - E120

Email E1529

Email poliuretanic in doi componenti realizat, prin utilizarea de materii prime calitative, atent selectionate. Contine rasina acrilica modificata, pigmenti, aditivi de etalare, caracterizandu-se printr-o uscare rapida la aer. Pelicula realizata prezinta proprietati de rezistenta marita la factorii de mediu, retentie buna a luciului, rezistenta buna la cretare.

Fisa tehnica - E1529


Conditii de aplicare

Pentru a obtine rezultatele maxime din punct de vedere al protectiei anticorozive, trebuie respectate valorile impuse in tabelele de mai sus, respectiv din punct de vedere al pregatirii suprafetei acesta trebuie:
1. Suprafata grunduita sa nu fie impurificata cu praf, ulei, vaseline;
2. sa fie neteda, lipsita de microgauri (pittings), zone de metal ce pot exfolia, alte materiale cu aderenta slaba la suport, arsuri de la sudura, stropi de sudura;
3. temperatura sa fie cu 3 grade mai mare decat temperatura punctului de roua (condensare apa);