Vopsea epoxidica

Pentru decorarea si protejarea pardoselilor si sapelor. Se va utiliza ca strat final de acoperire pentru suporturi minerale, meta lice, placi aglomerate de lemn, suprafete sintetice, etc. Rasina epoxidica permite o curatare usoara, protejeaza fizic si chimic suportul pe care este aplicata, este antimicrobiana, avand o durabilitate excelenta. Este foarte usor de aplicat prin roluire (avand un consum redus) sau intindere si nu necesita utilaje specifice aplicarii de pardoseli groase in cazul utilizarii prin vopsire . Acoperirea epoxidica finala a pardoselii este hidroizolanta, rezistenta la toata gama de pH si are o duritate foarte mare. Rasina epoxidica este recomandata pentru aplicatii la interior dar poate fi utilizata si la exterior.
Fisa tehnica

Domenii de utilizare

Se poate folosi in urmatoarele locuri: birouri, spitale, fabrici cu profil alimentar si farmaceutic, spatii de depozitare, laboratoare medicale si chimice, rampe depozite, garaje, institutii publice, bucatarii, cantine, ateliere de reparatii auto si mecanice, parcari interioare, spatii tehnice, camere curate, spatii comerciale, bazine pentru reziduuri, scari metalice si de beton, pavimente de beton, etc.


Amorsa epoxidica universala

Pentru amorsarea pardoselilor, peretilor si tavanelor. Se va utiliza ca strat intermediar pentru suporturi minerale (gipscarton, zidarie, glet, beton, BCA, etc.) cu scopul de a fi acoperita cu produse epoxidice de finisare (vopsele epoxidice, pardoseli epoxidice) . Se recomanda utilizarea atat in spatii deschise la interior datorita lipsei mirosului si a emisiilor de solventi organici, cat si la exterior avand o durabilitate remarcabila.
Fisa tehnica

Domenii de utilizare

Se poate folosi in urmatoarele locuri: spitale, fabrici cu profil alimentar si farmaceutic, spatii de depozitare, garaje, pavimente de beton, camera tehnice, piscine si stranduri, aticuri, montarea de hidroizolatii poliuretanice, impermeabilizari, tratament antipraf, etc.


Amorsa epoxidica pentru grunduire si etasare

Amorsa epoxidica pentru grunduire si etansare este un produs bicomponent profesional, format din baza epoxidica (componenta A) si intaritor (componenta B) fara solvent, recomandat pentru suprafete de beton dure si/sau poroase, mature si cu o umiditate mai mica de 5%. Se aplica prin roluire sau pensulare, in 1 sau 2 straturi (in urma aplicarii trebuie sa rezulte o acoperire uniforma a suprafetei suport), in scopul aplicarii ulterioare de rasini, vopsele si pardoseli epoxidice pentru: compatibilizarea cu suportul; a realiza bariera de vapori; scaderea consumului de produse finale epoxidice de acoperire. Amorsa epoxidica se aplica in stare lichida dupa amestecarea celor 2 componente (A si B) avand si rolul de a crea o compatibilizare cu suportul si de a forma o acoperire antimicrobiana.
Fisa tehnica

Domenii de utilizare

Grund de amorsare cu rol de compatibilizare a betonului cu rasini epoxidice de acoperire finale decorative sau industriale. Repararea fisurilor si gaurilor din pardoseli si sape cimentice sau sintetice prin amestecarea cu nisip quartos sau marmura fara umiditate Bariera de vapori pentru parchet, dusumea lemn.


Amorsa epoxidica intermediara

Pentru ranforsarea / amorsarea sapelor si pardoselilor insuficient de dure (care degaja praf). Se va utiliza ca strat intermediar sau final de inglobare cu scopul de a fi acoperita cu produse epoxidice de finisare (vopsele epoxidice, pardoseli epoxidice) . Se recomanda utilizarea atat in spatii deschise la interior datorita lipsei mirosului si a emisiilor de solventi organici, cat si la exterior avand o durabilitate remarcabila.
Fisa tehnica

Domenii de utilizare

Se foloseste in urmatoarele domenii: spitale, fabrici cu profil alimentar si farmaceutic, spatii de depozitare, garaje, pavimente de beton, camere tehnice, piscine si stranduri, montarea de hidroizolatii poliuretanice, impermeabilizari, tratament antipraf, etc.