Grunduri epoxidice

Grund epoxidic realizat prin utilizarea de materii prime calitative, atent selectionate. Produsul se livreaza sub forma de seturi de cate 2 componenti, ce se amesteca inainte de utilizare. Amestecul format contine rasina epoxidica, intaritor amidic, pigmenti, aditivi de etalare si pigmenti anticorozivi, caracterizandu-se printr-o uscare foarte rapida la aer. Produsul prezinta aderenta foarte buna la suport metalic, aluminiu si suprafete galvanizate.


Grund epoxidic G6425

Este un produs pe baza de rasini epoxidice in solutie, pigmenti anticorozivi fara plumb si cromati, solventi organici si adjuvanti. Produsul formeaza pelicula cu aderenta buna la suport, durabilitate, rezistenta chimica deosebita, rezistenta la ceata salina. Se fabrica intr-o gama variata de culori si nuante. Mecanismul de formare a peliculei este determinat de conversia chimica la amestecul cu intaritorul (de tip poliaminoamidic).
Fisa tehnica - G6425

Grund G6425Zn (Zinc)

Grund epoxidic, bogat in zinc realizat prin utilizarea de materii prime calitative, atent selectionate. Produsul se livreaza sub forma de seturi de cate 2 componenti, ce se amesteca inainte de utilizare. Amestecul format contine rasina epoxidica, aduct aminoamidic, pigmenti anticorozivi, aditivi de etalare si pigmenti anticorozivi, caracterizandu-se printr-o uscare foarte rapida la aer. Produsul contine 80+1% zinc in filmul de vopsea..
Fisa tehnica - G6425Zn (Zinc)


Conditii de aplicare

Pentru a obtine rezultatele maxime din punct de vedere al protectiei anticorozive, trebuie respectate valorile impuse in tabelele de mai sus, respectiv din punct de vedere al pregatirii suprafetei acesta trebuie:
1. sa nu fie impurificata cu praf, ulei, vaseline;
2. sa fie neteda, lipsita de microgauri (pittings), zone de metal ce pot exfolia, alte materiale cu aderenta slaba la suport, arsuri de la sudura, stropi de sudura;
3. temperatura sa fie cu 3 grade mai mare decat temperatura punctului de roua (condensare apa);