Vopsea epoxidica & Email

Vopsea epoxidica

Vopsea epoxidica realizata prin utilizarea de materii prime calitative si atent selectionate. Produsul se livreaza sub forma de seturi de cate 2 componenti, ce se amesteca inainte de utilizare. Amestecul format contine rasina epoxidica, intaritor amidic, pigmenti, aditivi de etalare caracterizandu-se printr-o uscare foarte rapida la aer.
Fisa tehnica - V6425

Email epoxidic

Email epoxidic realizat prin utilizarea de materii prime calitative si atent selectionate. Produsul se livreaza sub forma de seturi de cate 2 componenti, ce se amesteca inainte de utilizare. Amestecul format contine rasina epoxidica, intaritor amidic, pigmenti, aditivi de etalare caracterizandu-se printr-o uscare foarte rapida la aer.
Fisa tehnica - E6425


Conditii de aplicare

Pentru a obtine rezultatele maxime din punct de vedere al protectiei anticorozive, trebuie respectate valorile impuse in tabelele de mai sus, respectiv din punct de vedere al pregatirii suprafetei acesta trebuie:
1. sa nu fie impurificata cu praf, ulei, vaseline;
2. sa fie neteda, lipsita de microgauri (pittings), zone de metal ce pot exfolia, alte materiale cu aderenta slaba la suport, arsuri de la sudura, stropi de sudura;
3. temperatura sa fie cu 3 grade mai mare decat temperatura punctului de roua (condensare apa);